2009. augusztus 29., szombat

Zoli edzőtábori kalandja...

Szervusz. Én Zoli vagyok, aki mindenkit szeret. Biztos téged is megkívánnálak, ha most szemtől-szemben láthatnánk Egymást, de ez most nem adatott meg. Mindegy, azért csak elmondom legalább, hogy a szüzességemet hogy vesztettem el.

Úgy történt, hogy éppen edzőtáborban voltunk. Tudod, én sokáig eveztem. Nem nézek ki valami bikának, de a hátam jó széles lett ettől a sporttól. Vannak vállaim, mitagadás. Na, szóval ott voltunk ebben a táborban, fiúk, lányok vegyesen. Viki már az első nap feltűnt nekem, és azonnal elhatároztam, hogy megszerzem magamnak. Addig teljesen ártatlan voltam, de éppen ezért támadt fel bennem az a gondolat, hogy itt az ideje adnom az erotikának. Az ebédnél szuggesztíven fixírozni kezdtem, és ennek meg is lett az eredménye. Az első pillanatban biztos nem volt meggyőződve róla, hogy elértette a pillantásomat, de tettem róla, hogy ne sokáig maradjon bizonytalanságban. Azt hiszem, még rá is kacsintottam egyszer. Sikerült! Ebéd után lassú léptekkel odajött hozzám, és a szemembe nézett. Varázslatos, mélybarna szeme volt, tudod? Egészen tűzbe jöttem tőle. A teste egyetlen kérdést sugárzott. Mi lesz most?

Körülnéztem, hogy látnak-e, mert akkor még féltem attól, hogy mit szólnak az emberek, ha eléjük kerül egy ilyen intim találkozás. Persze senki sem figyelt ránk. Akkor bátorságot gyűjtöttem, és lassan kinyújtottam a kezem, hogy megérintsem Őt. Félúton találkozott a tenyerünk és ujjaink egymásba fonódtak. Aztán, mintha összebeszéltünk volna, ráérősen elindultunk a szállás felé. Az én szobámba mentünk.

Annyira gyönyörű volt, hogy szavak nélkül is megértettük egymást. Simogattuk a másik arcát, testét, és csakhamar megszabadultunk minden ruhadarabtól. oh... nincs szebb, mint két forró, meztelen test szabad érintkezése, közelsége! Szinte faltuk egymást ujjainkkal és ajkunkkal. Nem sokáig bírtam így ezt.

Nem tagadom, láttam már ilyen filmeket, úgyhogy rögtön tudtam, mit kell csinálni. Határozottan ágyamra döntöttem Őt, simogattam még egy percet, aztán minden sietség nélkül beléhatoltam. mmmmmmmh... nagyon férfias lehettem azokban a pillanatokban. Felnyögött, ahogy szűz szerszámomat a bensőjében érezte, és nekem is pillanat alatt kiszáradt a szám.

Mint egy izguló kisiskolás, olyan tempóban kezdtem egyre inkább birtokba venni venni a testét. ah... az az újszerű érzés! Az a soha nem érzett gyönyör! Hogy is mondhatnám el pontosan?

Az evezés persze rajta is nyomott hagyott. Gyúrogattam izgalomtól feszülő izmait, amit most annyira más cél érdekében állított hadrendbe, mint kint, ott a vízen!

Azon csodálkoztam, hogy lehet a bőre ilyen csodásan bársonyos! Viki nagyon izgató volt. Minden pillanatban attól féltem, hogy hamarosan elélvezek, és akkor végünk van, mindent elrontok. De szerencsére az önuralmam már akkor is nagyszerű volt. Csak dolgoztam, dolgoztam rajta, és mmmmmmmh... ah... egészen tűzbe jöttem, de tartottam magam, és nem pazaroltam el értékes energiáimat már az első percben.

Éreztem, hogy Ő sem bánta meg, amit velem csinál. Egyre gyorsuló iramban törtünk a kéj hullámtaraján feljebb és feljebb, mígnem hosszú idő múlva én is hörögni kezdtem, és kisvártatva hatalmas diadalüvöltéssel adtam tudtára a világnak, hogy újabb Homo Eroticus született!

Azóta is csodálkozom, hogy miért nem szaladt össze akkor a tábor. De tudod te is, a szerelmeseknek mindig szerencséjük van! Mert szerelem lett ebből! oh... mekkora szerelem! Gyönyörű hónapokat töltöttünk egymással!