2009. augusztus 15., szombat

Vali nővé válásának története...

Helló, én Vali vagyok. Rendkívül erotikus élményben lesz részed, ha végigolvasod a történetemet.

Tudod, most huszonegy éves vagyok, de a történet, amit elmesélek Neked, még a gimnázium alatt esett meg velem.

Az osztályunkba rengeteg helyes fiú járt, úgyhogy már kezdettől fogva igen sokat pletykálkodtam róluk a barátnőimmel. Legjobban mégis Tamás tetszett nekem, akinek gyönyörű kék szemei voltak, és göndör barna fürtjei.

Szerettem volna, ha ő is észreveszi vonzalmamat, de erre nagyon sokáig nem került sor.

Harmadik elején, az elsősök bemutatkozásán történt meg a csoda, amire egész addig hiába vártam. Az osztályból csak Tamás és én vettük magunknak a fáradságot, hogy egyáltalán lenézzünk oda. Ha már így fordult a dolog, egymás mellé ültünk, és gondolhatod, hogy nekem ez mennyire jólesett.

Néztük az unalmasabbnál unalmasabb produkciókat, és akkor egyszerre csak csoda történt.
Tudod, valamelyik vadbarom egy élő kígyót hozott be a tornaterembe, mert az egyik tanárt akarták parodizálni. Nem bírom a hüllőket, úgyhogy felsikkantottam, és Tamást szorosan átölelve a háta mögé bújtam.

Gyönyörű érzés volt, ahogy forró tenyerét nyugtatásképpen a térdemre helyezte és megsimogatott. Egészen belefúrtam fejemet a nyakába, és hatalmas boldogságérzet öntött el. Így is maradtunk egész végig. A műsor további részében már egy pillanatra sem bújtam elő ebből az édes fedezékből.

Amikor véget ért a móka, látszott Tamáson, hogy benne is megindult valami. Gyengéden felállított, tekintetét mélyen a szemembe fúrta, és húzni kezdett az öltözők felé. Már az elsőt nyitva találtuk.

Becsukta mögöttünk az ajtót, és szembefordított magával. mmmmmmmh... azok a szemek! Egyenesen elolvadtam tőlük!

Olyan lassú mozdulatokkal kezdett vetkőztetni, hogy hosszú ideig még azt sem tudtam, mi készül. Mire feleszméltem, már félmeztelenül álltam előtte, árulkodó mellbimbóim pedig huncutul ágaskodtak felé.

Ujjaival ott csintalankodott mmmmmmmh... hát ott, ahol ah... , tudod, te azt jól. Olyan finom érzés volt, oh... mmmmmmmh... , hogy még mindig berezonál tőle az egész testem. Egyszerűen fantasztikusan csinálta.

Gyengéden ledöntött a linóleumra, ahová előzőleg ruháimat dobta. Hagytam magam, és valami furcsa izgatottság vett erőt rajtam. ah... ha visszagondolok rá, még mindig borsódzik a hátam!

Tamás értette a dolgát. Csakhamar már semmi nem volt köztünk, forró, pucér bőrünk szorosan összesimult és csak lihegni tudtam. Tamás folyamatosan csókolta, falta a számat, szerszámát pedig marokra fogta, mmmmmmmh... és körözni kezdett vele a résem körül. Egyre mélyebbre játszotta magát, én pedig éreztem, hogy valami vadonatúj dolgot élek át vele az öltözőben.

Már fenn lebegtem ebben a tündérvilágban, amikor hirtelen éles fájdalom hasított belém, de csak egy pillanatra. Felsikoltottam, de csak azért, hogy aztán újult erővel harapjam édes szerelmem duzzadt ajkait.

Tamás lassú mozgásba kezdett felettem és bennem. Még fájdogáltam egy kicsit, de ez egyre inkább átadta helyét valami ismeretlen, kéjes borzongásnak, amit hatalmas gyönyörérzet váltott fel. Az élvezet a torkomig elöntött és hatalmas zajt csapva kürtöltem világgá nővé válásom csodálatos dicsőségét. ah... oh... mmmmmmmh... isteni volt!